Våre tjenester – bestill time

Bilens servicehefte stemples etter utført service på bilen. Ved å utføre din service hos Autoteam kvalifiserer dette til at du opprettholder nybilgarantien fra din merkeforhandler.

La oss ta en kontroll av klimaanlegget i bilen din for å forsikre deg om at bilen ikke blir en badstue i sommervarmen, eller at bakterier og muggsopp irriterer øyne og luftveier.

Vi utfører EU-kontroller og har lang erfaring med alle typer bilmerker. Hos oss beholder du alltid fabrikkgarantien, både på service og reparasjoner. Send oss en forespørsel om ledig time.

Når skiftet du bilbatteriet sist? Bilen inneholder mange elektroniske komponenter som trekker strøm fra batteriet. Med batteri-service kan du være sikker på at batteriet gir tilstrekkelig effekt, slik at bilen starter hver gang

I vårt verksted på Nesttun har vi utstyr for optimering, tuning og effekttesting av personbiler. Dette gjelder selvsagt både diesel og bensinbiler. Vi tuner alle personbiler fra 2000 modell og oppover (EGR, DPF delete, Crackle map ++).

Hos Autoteam kan vi stille diagnose på de fleste bilmerker. Med en diagnose på bilen din kan vi utføre bl.a. omprogrammering av airbag eller annet, lesing og sletting av feilkoder, sletting av service varsel m.m.

Vi leverer motorvarmere og komfort systemer til det norske markedet fra kjente leverandører som blant annet Webasto, Eberspächer og DEFA. Bestill din time hos oss i dag.

Hjulstilling må oppfylle visse krav. Man må kunne styre bilen naturlig, ha styrefølelse og stabilitet i svinger må være optimal og styringen må ha selvoppretting i alle hastigheter.

Vi er medlem i kjeden MECA i tillegg til å være spesialist på Mercedes og Land-/Range Rover. Når du leverer inn bilen din til oss, er du trygg på at den havner i gode hender.