Land Rover / Mercedes

Autoteam er medlem i kjeden Meca Car Service i tillegg til å være spesialist på Mercedes og Land Rover/Range Rover. Når du leverer inn bilen din til Autoteam, kan du være trygg på at den havner i gode hender. Autoteam kan utføre samme service og reparasjoner som merkeverkstedet. Siden gruppeunntaket ble innført i 2003, står du fritt til å levere bilen din hos det verkstedet du selv velger – uten at det påvirker garantien på bilen din.

Vi tilbyr minst samme servicenivå, og som oftest til en mye hyggeligere pris. Vårt verksted er et selvstendig selskap, noe som betyr at vi har bygget opp virksomheten vår med stolthet, og driver det med kompetanse og service. Vi stiller høye krav til våre ansatte, nettopp for at du som kunde skal kunne føle deg trygg på at bilen blir reparert ifølge markedets anbefalte krav og spesifikasjoner.

Riktig utstyr. Riktig kompetanse.

Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.