EU-kontroll

Vi er godkjent for å utføre EU-kontroll (PKK) på alle person- og varebiler på vegne av Statens Vegvesen ,og kan også hjelpe deg med eventuelle reparasjoner etterpå.

Hos oss finner vi selvfølgelig ingen flere feil enn det som skal anmerkes ifølge kontrollreglene. Vi mener derimot at kontrollen gjøres minst like godt av oss som til daglig ser hva som er feil på bilene vi har inne på verkstedet. Det er er heller ikke uten grunn at over 80% av alle kontroller tas hos godkjente bilverksteder.

Fra februar 2019 vil kontrollfristen bestemmes av dato for førstegangsregistrering og siste godkjente kontroll, uavhengig av tallene i registreringsnummeret ditt. For de fleste bileiere betyr det at de kan kontrollere bilen når de vil så lenge den blir godkjent innen to år etter siste godkjente kontroll.

SJEKK FRISTEN FOR EU-KONTROLL

EU-kontroll: 990,- ink. mva.

Husk at bilen må være godkjent innen fristens utløp, ikke bare kontrollert! Bilen kan også kontrolleres 4 måneder før kontrollmåneden, dvs. at du har 5 måneder på deg totalt til å få den kontrollert og godkjent.