Bilvarme

Om våre leverandører:

Vi motorvarmere og komfort systemer til det norske markedet fra kjente leverandører som blant annet Webasto, Eberspächer og DEFA. Dette er internasjonale selskap og blant verdens ledende selskaper innen kvalitetsprodukter til bilbransjen. Våre leverandører leverer originalprodukter til alle ledende bilprodusenter samt maritime sektor. I tillegg leverer de også soltak og parkeringsvarmere for ettermontering.

Fordeler: 

Både kupé og motor varmes opp.
Fordeling av varmluft via kjøretøyets egne luftdyser.
Lavt drivstoff-forbruk.
Særlig egnet under kalde klima forhold i tyngre kjøretøyer som busser, varebiler eller personbiler.

Forbrenningsluft og drivstoff blandes og antennes i brennkammeret. I varmeveksleren avgis varmenergi til kjøretøyets kjølevannssystem.
Vannvarmere benytter kjøretøyets eget kjølevannsystem. Kjølevannet varmes opp og varm luft ledes inn i kupéen via kjøretøyets varme- og luftdyser.

Godt inneklima. Varm bil.

Moderne dieselmotorer har ofte så høy virkningsgrad at de ikke avgir nok overskuddsvarme til kupéen under kalde forhold. Mange bilprodusenter installerer derfor tilleggsvarmer i sine turbodiesel-modeller. Denne fungerer kun når motoren går. Tilleggsvarmeren kan til en gunstig pris oppgraderes til et motoruavhengig varmesystem.