Webasto

Webasto leverer motorvarmere og komfort systemer til det norske markedet. Webasto er et internasjonalt selskap og blant verdens topp 100 selskaper innen kvalitetsprodukter til bilbransjen. Webasto leverer originalprodukter til alle ledende bilprodusenter samt maritime sektor. I tillegg leverer de også soltak og parkeringsvarmere for ettermontering.

Du kan sette deg rett i bilen – uten å skrape is.

Tidlig ut for å skrape is en kald morgen – vel, det var i gamle dager. Med en Webasto motor- og komfortvarmer kan du gå dagen avslappet i møte. Allerede når du våkner kan du glede deg til din behagelig varme bil.

Velværeklima uansett årstid.

Mens din nabo om vinteren fortsatt må måke snøen av bilen sin, kan du sette deg rett inn i din bil som er forvarmet med en Webasto motor- og komfortvarmer. Om sommeren hindrer ventilasjonsfunksjonen til motor- og komfortvarmeren at det oppstår varmeoppdemming og stekeovnstemperaturer

Sikkerhet takker være klar sikt:

Med en Webasto motor- og komfortvarmer har du klar sikt helt fra start – og det uten at du må skrape is. Farlig dugging og senere isdannelse på innsiden vil heller ikke forekomme.

Reduser forbruket.

Varme allerede når du kommer inn i bilen:

Bilens kupé har en behagelig temperatur helt fra du starter kjøringen. Klamme fingre, skjelvinger, kalde føtter og seter er en saga blott. Du slipper å skrape is og bruke tykke klær som kan være i veien under kjøringen.

Spar penger. Spar miljøet. 

Drivstoff-forbruket øker bare minimalt, for det drivstoffet du sparer ved å kjøre med forvarmet motor, kompenserer nesten fullstendig for det ekstra forbruket som finner sted i varmefasen.